Motorola Xoom árak, specifikáció és megjelenés

Mindenféle bejelentés előtt készült egy nagy port kavart comming soon videó, a Motorolától. Akkor még senki nem sejthette mi is jön valóban, ám ez év januárjában bemutatták, a legelső Honeycombot (Android 3.0) futtató táblagépet. Ezután felbukkant egy szintén beszóló hangvételű reklámspot, stílusosan a Super Bowl döntőjének szünetében. Már a CES alatt találgattam a megjelenéséről és a hardveréről is, most eljött az idő, hogy konkrétumokat mutassak.

Három (négy) fajta verziót adnak ki a Motorola Xoomból. Az első, a  MZ600 amerikai szabványú hálózatot használ, így az hasznavehetetlen európában, de a MZ601 ill. MZ603, 3G csippel felszerelt, már ezen kontinensen is használható netezésre. Az előző két típusnak csak a tárolókapacitása tér el egymástól. A harmadik verzió az MZ604 csak Wi-Fi-vel szerelt. Ez a számomra megfelelő választás. 

Amerikában a Verizonos gépeket, előfizetés nélkül $800, míg a csak Wi-Fi-s verziót $600-ért árulják majd. Így az áruk valamivel az első Samsung Galaxy Tab árai körül mozognak majd, mire eljutnak hazánkba. Amennyiben igaz a hír, február 24.-től lesz kapható.

Ezüst verzió Európában

Európában egy ezüst verziót fognak értékesíteni. Itt egy bemutató videó erről a verzióról. További képeket itt találhattok.

Videó

Specifikáció

Megjegyzés: Ilyen dollár árfolyam mellett, most kell lecsapni rá! :)

Tetszett a bejegyzésem? Kövess -on, vagy -en.

Szólj hozzá!
2011. február 18., péntek 12:16 szerző: Android Market

A bejegyzés trackback címe:

https://livingandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr902670228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook

Living Android

Blog a kicsi zöld emberkés operációs rendszerről, meg az azt magukévá tévő kütyükről..

Címkék

Feedek

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása