A Motorola 27 év után, saját fegyverével ront az Apple-nek

Kezdjük az előzményekkel. 1984. január 24-ét írunk. Az Apple bemutatja a Machintos operációs rendszerét, amely az akkori konkurensét az IBM -et szeretné felűlmúlni és alternatívát nyújtani az éppen akkor megjelenő Microsoft Windows 1.0-nak.


1984 Apple's Macintosh hirdetés

A kornak megfelelőnek mondható a videó, a kalapácsot elhajító nő éppen a rendszer ellen fordulókat szimbolizálja. Ugyanez mondható el a Motorola 27 évvel később megjelent reklámvideójáról, csak ez esetben a rendszert egy cég helyettesíti, méghozzá az eredeti spot megalkotójával az Apple-lel szemben.


2011 Motorola Xoom reklámspot

Az elöbb látott videót, a tegnap esti Super Bowl reklámszünetében mutatták be, elég stílusosra sikerült, bár erős túlzásnak érzem egy hamvaiból feltámadó cég (Motorola) beszólását egy piacvezetővel szemben (Apple).

Forrás

Adrenalin

Tetszett a bejegyzésem? Kövess -on, vagy -en.

1 komment
2011. február 7., hétfő 12:00 szerző: Android Market

A bejegyzés trackback címe:

https://livingandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr282644172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Globetrotter2014 2011.02.09. 09:28:14

Az elkúrtt telefonok bajnoka beszól annak a cégnek amelyik rövid mobilgyártó pályafutása alatt párszor forradalmasította az iparágat. Remek... Most úgy áll a helyzet, hogy az elmúlt években számtalanszor bizonyítot samsung se pattoghat, a motorola meg végképp elmehat a sunyiba...

Facebook

Living Android

Blog a kicsi zöld emberkés operációs rendszerről, meg az azt magukévá tévő kütyükről..

Címkék

Feedek

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása