Kínában még a Facebook mobil sem az, mint aminek látszik

Mikor nem Facebook mobil, a Facebook mobil? Mikor Kínában van. Ugyanis az országba érkező Salsa mobilok, kék "fácsé" gombját lecserélték a helyi közösségi portál, a Weibo logójára. Így a 700 milliós tábor helyett, "csak" egy szerényebb 150 milliós, havi 50 millió aktív felhasználói bázisra kell építkezniük. A gép némileg a sztenderdnek mondható vonal alatt van hardverileg, 800 MHz-es processzor, 480x320-as felbontású, 3.4"-os kijelzővel rendelkezik. A gyengébb vas azért van, mert egy vékonyabb pénztárcával rendelkező réteget céloztak meg, akik idejük nagy részét a közösségi hálón élik, Kínában pedig nem elérhető az internet ezen része.

Viszont itt sikerült megoldani, amit a HTC Desire-ben nem: 200 MHz-el kisebb processzorra rárakták a 2.3.3-as Android verziót, plusz 2.1-es Sense felületet is kapott.

Végül, egy rövid bemutató videó, mi is az a HTC Salsa.


HTC Salsa videó bemutató

Tetszett a bejegyzésem? Kövess -on, vagy -en.

1 komment
2011. július 26., kedd 11:00 szerző: Android Market

A bejegyzés trackback címe:

https://livingandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr963100139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

T-5 2011.07.26. 14:53:42

Mi az a facebook?

Facebook

Living Android

Blog a kicsi zöld emberkés operációs rendszerről, meg az azt magukévá tévő kütyükről..

Címkék

Feedek

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása