HTC: Desire mégsem kap Gingerbread frissítést!

Update: Mégis megkapja! Bővebben itt.

Szinte sokkolt ez a hír, azt hittem kacsa, de sajnos a HTC hivatalos magyarországi csoportja írta ki Facebookon:

 Szövegesen:

A HTC mérnökcsapata az elmúlt hónapokban keményen dolgozott azon, hogy a Gingerbread frissítés felkerüljön a HTC Desire készülékekre anélkül, hogy veszélyeztetné a HTC Sense élményt. Sajnos mostanra be kellett látnunk, hogy a HTC Desire mobilokon nincs elegendő memória a Gingerbread és a HTC Sense együttes futtatásához. Őszintén sajnáljuk, ha ezzel a hírrel csalódást okozunk néhányatoknak!

Nem szeretném minősíteni őket, de ne szomorkodjatok Desire felhasználók, készült egy elég terjedelmes leírás a rootolásrol és a ROM cseréről, amit halandók is meg tudnak csinálni! :) Kommentek kiegészítették a hiányosságokat is, megéri oda is bepillantani. Valamint egy kis spoiler: hamarosan egy Desire 2.3-as cikkel szeretnélek Titeket buzdítani a ROM cserére. Stay tunned!

Kiemelnék még egy kommentet a Facebook üzenőfalról:

_Desire tulajdonos

Tetszett a bejegyzésem? Kövess -on, vagy -en.

Szólj hozzá!
2011. június 14., kedd 17:47 szerző: Android Market

A bejegyzés trackback címe:

https://livingandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr602983806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook

Living Android

Blog a kicsi zöld emberkés operációs rendszerről, meg az azt magukévá tévő kütyükről..

Címkék

Feedek

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása