LEAK: 6 új HTC mobil + 1 tábla

HTC nem tud titkot tartani. Éppen egy évvel ezelőtt történt, hogy túl korán tudott meg többet a Legendről a világ, mint amennyit a cégvezetés tudatni szeretett volna. Ez történt most is, ugyanis 3 új készülékről szivárogtak ki képek és néminemű információ is, hála a pocketnow.com -nak. A cikkben szereplő nevek, adatok csak feltevések, valamint a készülékek megjelenése/létezése is kétséges. 

HTC Desire 2

Igen-igen, ez a múlt évben arató HTC Desire újragondolt változata. Lekerült róla az optikai trackpad, lecserélődtek a fizikai gombok érintés érzékenyre valamint helyt kapott egy előlapi kamera is. A lehetséges képernyő méret 3.8 vagy 4 col. Ez lehet a HTC második félévének csúcstelefonja. Személy szerint nagyon várom.

HTC Aria 2

Visszatérnek a fizikai hívásgombok! Az eredeti négyen felül, plusz két gomb (hívás fogadás és megszakítás) foglal helyet a készülék alján. Ezen is található az előlapi kamera.

Lehetséges azonban, hogy ez nem az HTC Aria utódja lesz, hanem egy teljesen új vonal.

Nexus Mini

Talán a fizikai trackpad miatt gondolhatták azt, hogy a Nexus One utódja érkezik, csak éppen csökkentett kiadásban. 3.2 colos kijelző, előlapi kamera látható rajta, de lehetséges, hogy csak egy fényérzékelő szenzor.

Frissítés: A poszt írása közben derült ki, hogy ez a model már Kínában kiadásra került A3380 néven fut.

Gomb nélkül

Az ráadás telefon teljesen gomb és bármilyen trackpad nélkül érkezhet. HTC és Verizon logóval ellátott. Semmi információ nincs róla. Phandroid.

Chinese

A HTC ma biztos a középpontban van. A képen látható telefon, kizárólagosan Kínában kerül majd forgalomba. Leginkább HTC HD2 és Desire HD készülékekre hasonlít, 4.3 colos képernyő mérete alapján.

HTC Smart 2

A gombokról következtetve, feltehetően ez lesz a Smart utódja.

HTC Flyer

További jó hír az is, hogy biztosra vehető, hogy lesz HTC tablet és már a megjelenéséről is van közelítő dátum: március. Ezzel egy picit beelőzi a Motorola Xoom névre keresztelt hasonló készülékét. 

A flyer Android 2.3 Honeycomb-bal fog érkezni. 


A kép csak illusztráció

Forrás

Pocketnow

Tetszett a bejegyzésem? Kövess -on, vagy -en.

2 komment
2011. január 21., péntek 14:25 szerző: Android Market

A bejegyzés trackback címe:

https://livingandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr892602725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

terensz szpenszer 2011.01.22. 19:43:12

idejekorán = jókor, idején, idejében, időben

A többi nem érdekel.

LivingAndroid.blog.hu 2011.01.31. 10:37:16

@terensz szpenszer: Köszönöm az észrevételt, javítottam a hibás mondatot.

üdv,
L.A.

Facebook

Living Android

Blog a kicsi zöld emberkés operációs rendszerről, meg az azt magukévá tévő kütyükről..

Címkék

Feedek

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása