Skype Mobile Androidra

A Skype-ban az a jó, hogy szinte minden platformon elfut. A jelek szerint az eBay Inc is számol az Android-boommal. Jó hír, hogy a Skype elérhető Androidos okostelefonokra is. A rossz hír az, hogy csak az amerikai Verizon Wireless-es előfizetőinek.

A Skype nem is látszik Android Market-en. Legalábbis az európaiak számára. A Skype weboldalán is ügyes trükköt alkalmaznak. Add meg a telefonszámod, és elküldik SMS-ben a linket a telefonodra. Az oldalon aztán megmondják jól, hogy márpedig neked még nem árulnak semmit.

Gondoltam, hogyha már a Skype Mobile for Android nem elérhető, akkor legalább egy Skype Lite-ra benevezek. Elég lesz a butított változat. Úgyis csak hívni, meg chatelni akarok. Az Android Marketen ez sincs fent.

 

Viszont aki keres az talál. A Skype Lite (1.0.0.5) egyelőre csak chatelésre jó. Hívni akkor sem tudunk, ha Verizonos számot adunk meg, mert a szerver úgyis tudja, hogy nem ott vagyunk. Ilyenkor azt írja ki, hogy a mi körzetünkben nem lehet hívni. Persze, ha nem akarunk rizikózni, akkor várjuk ki a hivatalos verziót, amely nem csak Verizonosokat ölel keblére. Ebben az esetben marad a Nimbuzz, a Fring meg a többi hasonló szolgáltatás.

Tetszett a bejegyzésem? Kövess -on, vagy -en.

Szólj hozzá!
2010. április 16., péntek 11:04 szerző: itschykhatschy

A bejegyzés trackback címe:

https://livingandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr671925740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook

Living Android

Blog a kicsi zöld emberkés operációs rendszerről, meg az azt magukévá tévő kütyükről..

Címkék

Feedek

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása