Dominózz úgy, ahogy idáig nem: Dominó Run

Szerencsére, a megszokottól eltérő módon, nem a közismert, XVIII. századból való dominó játékot készítették el újra (századik formában). Van egy másik felhasználási módja is, sokkal látványosabb mint az eredeti, és egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Sorba állítva az elemeket, egyiket meglökve ledönteni az egész sort. 

Ezt picit tovább gondolta a Shiny Egg Studios és készített egy nagyon szórakoztató, logikai játékot, Androidos rendszerekre. A cél, hogy ledöntsd az utolsó kék elemet. A dominókat áthelyezve, cserélgetve lehet megküzdeni a pályákkal. Nehezítés a sok fajta kocka: eltérő súly, nagyobb rugalmasság, robbanás, stb. Mindez még időre is megy, így csak a leggyorsabbak szerezhetik meg a csillagokat!


Domino Fun Run bemutató videó

A játékot 20 ingyenes pályáig ki lehet próbálni, ezután 433 forintot kell befizetni a kasszánál a teljes játékért, amely további +50, folyamatosan nehezedő pályával kecsegtet, plusz a jövőben ez még bővülni fog, a fejlesztők ígéretei szerint. Ez az első termékük, ha tetszik támogassátok őket, hátha van még a tarsolyukban pár jó ötlet.

Képek

Tetszett a bejegyzésem? Kövess -on, vagy -en.

4 komment
Címkék: játék android app
2011. július 25., hétfő 11:00 szerző: Android Market

A bejegyzés trackback címe:

https://livingandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr523090448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hallari 2011.07.25. 21:31:14

Angry birds továbbgondolva, időre. Sok sikert, aki játszik vele, nekem már a madarak is fárasztóak voltak.

LivingAndroid.blog.hu 2011.07.25. 21:36:29

@apa vonogató válla: A figura jelen esetben az ujjbegyed, de minden más stimmel. Hatalmas klasszikust küldtél, nagy élvezettel néztem végig. Köszi! :)

üdv,
L.A.

Facebook

Living Android

Blog a kicsi zöld emberkés operációs rendszerről, meg az azt magukévá tévő kütyükről..

Címkék

Feedek

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása