Itt a Facebook telefon

Képpel és videóval

Egyből kettő, Cloud Touch és Cloud Q (qwerty). Mind két készülék Android 2.2 futtat és telejsen módosított UI -val lett ellátva. A telefon gyártója az INQ, hatalmas piacra lépett be, így nem lesz egyszerű dolga, ha hódítani akar. Meglátásom szerint egyetlen esélyük akkor lesz, ha nagyon olcsón tudják kínálni készülékeit (belépő szinten). Erre hajaz az is, hogy a Touch verzió 600Mhz-es Qualcomm 7227 processzort kapott és csupán 4MB belső memóriát. Természetesen utóbbi bővíthető microSD memóriakártyával, amiből adtak egy 4GB-os verziót. Kijelzője 3.5", 480x360-as felbontású. HSPA, WiFi, Bluetooth és GPS, gyorsulásmérő, giroszkóp, fényérzékelő, magnetométer. Hátoldali kamera 5Mpx-es, akkumlátora 1300mAh,  melyhez társul egy beépített Locale féle szoftver: a készülék gps poziciók alapján fel illetve lekapcsolja a wifit, ezzel kedvezve az üzemidőnek. Áprilisban várható az Európai megjelenés. Q a hírek szerint nem sokban eltérő paraméterekkel érkezik valamikor a nyár folyamán.

Szerk.: A legfontosabb lemaradt. Ez nem egy hivatalos Facebook mobiltelefon, INQ gondolta úgy, hogy mélyebben integrálja a fácsé szolgáltatásait, ezért aggatták rá ezt a nevet.

Videó


TechCrunch készítette a videót működés közben

Képek

Forrás

Gizmodo

Tetszett a bejegyzésem? Kövess -on, vagy -en.

1 komment
2011. február 10., csütörtök 10:16 szerző: Android Market

A bejegyzés trackback címe:

https://livingandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr792651120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2011.02.12. 08:33:20

Nem tudom, hogy ezt mennyire gondolják komolyan, de elképesztően ronda. Gyerekeknek játszani, kártyás csomag mellé max. el tudom képzelni. Normális ember ilyet nem vesz a kezébe...

Facebook

Living Android

Blog a kicsi zöld emberkés operációs rendszerről, meg az azt magukévá tévő kütyükről..

Címkék

Feedek

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása