Facebook for Android frissítés

Megérkezett a hivatalos Facebook alkalmazás legújabb, 1.5-s verziója droidjainkra. Végre integrálták a chat funkciót. Kimaradt azonban a beállítások menü, így nem lehet szabályozni melyik csoportnak szeretnénk elérhetőek maradni ill. offline lenni. Ezt csak a webes felületről tudjuk módosítani, de így is szükségtelenné vált más, hiánypótló alkalmazás.

Érkezett még egy adat bugfix és a Push üzenetek, amit szintén nem találtam meg, hol lehetne ki/be kapcsolgatni. Remélem a következő frissítéssel ezt is orvosolják.

Jó hír az az, hogy elkezdtek komolyabban is foglalkozni az appal, így bizakodok, hogy hamarosan nem kell, minden kattintás után webes oldalt nyitnia a programnak, más-más címekken (m.facebook.com, touch.facebook.com, www.facebook.com). 

Képek

Facebook chat   Facebook chat 2

Telepítés

Tetszett a bejegyzésem? Kövess -on, vagy -en.

Szólj hozzá!
Címkék: facebook upgrade app
2010. december 15., szerda 10:36 szerző: Android Market

A bejegyzés trackback címe:

https://livingandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr942517105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook

Living Android

Blog a kicsi zöld emberkés operációs rendszerről, meg az azt magukévá tévő kütyükről..

Címkék

Feedek

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása