Plants vs. Zombies megérkezett!

Hurrá! A már beharangozott játék, ma ingyenesen letölthető az Amazon App Store-ból, egyetlen hátulütője, hogy a mi régiónk ki van zárva, így csak kisebb okoskodással lehetséges a vásárlás. Holnaptól 3 dollár lesz az ára, de egy ilyen játékért én nem sajnálom az sem. Remélem Android Marketben is megjelenik hamarosan, hogy mindenki élvezhesse.

A története egyszerű: a mindenre éhes zombik be szeretnének jutni a házba, hogy felfalhassanak mindent és mindenkit. Persze a kerti növényzet ezt nem hagyja annyiban! Nagyon szórakoztató, szépen megrajzolt grafika, jó zenével ellátott tower defense játék. Játékstílus pályánként változik, tereptárgyak teszik érdekesebbé a játékmenetet. Nehéz ráunni. Rengeteg növény és sok különböző zombi támad ránk, több helyszínen is.

Tetszett a bejegyzésem? Kövess -on, vagy -en.

Szólj hozzá!
Címkék: game android app
2011. május 31., kedd 12:29 szerző: Android Market

A bejegyzés trackback címe:

https://livingandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr222945770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook

Living Android

Blog a kicsi zöld emberkés operációs rendszerről, meg az azt magukévá tévő kütyükről..

Címkék

Feedek

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása