Népszabadság Online

Megjelent a nol.hu androidos alkalmazása, amelyet már tölteni is lehet a marketből.

Elfogadható méretű (560kb), sd kártyára nem mozgatható alkalmazás. Gyors, de élő internet kapcsolat szükséges a működéséhez, a már letöltött tartalmakat sem tudjuk megnézni enélkül. Cikk olvasásánál változtathatunk betűméretet, inverz színbeállításokat alkalmazhatunk és megoszthatjuk facebookon, twitteren vagy emailben. 

Értesítést is állíthatunk, ami figyelmeztet minket, ha a kiválasztott rovatba új hír érkezik. Kulcsszóra is szűkíthetünk, ügyes.

Az alkalmazásnak (internetes függőségen túl) egyetlen baja van, az pedig az iphonera jellemző kialakítás: menü gombra nem reagál, csak a jobb felső sarokban elhelyezett beállítás ikonra, valamint feleslegesnek tartom a vissza gombot a bal felső sarokban, hiszen erre van gomb szinte mindegyik androidos telefonon.

Tovább pozitívum, hogy minden androidos verzión fut.

Leírás az android marketből

Tájékozódj villámgyorsan a nol.hu alkalmazás segítségével. Magyarország vezetõ politikai napilapjának legfrissebb - belföldi, külföldi, gazdasági, kulturális, sport és egyéb - hírei olvashatók többféle nézetben.
A galéria rovatban válogatások láthatók a Népszabadság fotósainak és a hírügynökségeknek a legjobb képeibõl.

Képek

 

Telepítés

QR kód

Tetszett a bejegyzésem? Kövess -on, vagy -en.

Szólj hozzá!
Címkék: magyar android app
2010. december 9., csütörtök 14:40 szerző: Android Market

A bejegyzés trackback címe:

https://livingandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr642504446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook

Living Android

Blog a kicsi zöld emberkés operációs rendszerről, meg az azt magukévá tévő kütyükről..

Címkék

Feedek

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása