Fejlesztői játékszer

A legutóbbi Telenor Android Worshoppon sikerült beszereznem egy aranyos zöld kis robotot. Műanyag fröccsöntött játékszer, semmit nem tud csinálni, csak a kezét lehet tekergetni. Azon kívül, hogy nagyon tetszik és ékesíti az íróasztalomat odahaza, gyakorlatilag useless, hasznavehetetlen. Így arra a következtetésre jutottam, hogy keresek valami hasznosítási módot, mégse porosodjon haszontalanul.


Ez az ajándékba kapott játékszer újabb verziója

Első elképzelésem az volt, hogy egyedi Androidot készítek belőle. Egy kis festék vagy textillel saját öltözéket is kaphatott volna. Lakhelyem közelében 3 hobbibolt is található, többször jártam már arrafelé, simán összehozhatnék valamit. Ám ekkor vettem észre ezt a videót:

Mozgatja a felét, kacsint, morzézik és világít. Ez kell! Sajnos bővebb információkat nem tudok, próbálom a videó alapján felderíteni a szerzőt, mert a forrásom sem említett meg semmit az összeszerelésről, kódolásról. :) Remélem még jön frissítés.

Képek

 

 

 

 

Tetszett a bejegyzésem? Kövess -on, vagy -en.

Szólj hozzá!
Címkék: fun android develop
2011. február 1., kedd 17:00 szerző: Android Market

A bejegyzés trackback címe:

https://livingandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr62631297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook

Living Android

Blog a kicsi zöld emberkés operációs rendszerről, meg az azt magukévá tévő kütyükről..

Címkék

Feedek

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása