CES 2011, telefon összefoglaló

Sony Ericsson Arc

Kezdem mindjárt a legszebb és szerintem legbajosabb telefonnal. Elmondom sorban miért illettem ezekkel a jelzőkkel. Gyönyörű lett a kialakítása, a telefonon 8.7mm vastag középen, kényelmes fogásról számoltak be azok a szerencsések, akik személyesen is megjelentek az eseményen. A 4.2" -os kijelző felbontása, 854x480 pixelből áll. 512MB ram, 1Ghz-es Scorpion processzor. 8.1 megapixeles kamera, HDMI kimenet és akadásmentes 720p videólejátszás támogatás. Android 2.3, Gingerbread rendszert futtat. Ezen a ponton jön a probléma, ugyanis az elmúlt héten éppen ejtették a(z) x10 sorozat hivatalos frissítését, elég sok vásárlójuknak okozva ezzel rossz kedvet, elégedetlenséget. Így jelenleg számomra, a legkiszámíthatatlanabb Androidos telefongyártó céggé lépett elő nálam, pedig nagyon kedveltem régebbi készülékeiket (többet is birtokoltam).

Samsung Infuse 4G

Óriási 4.5" -os Super AMOLED Plus (+50% subpixel, mint a SAMOLED kijelzőknek, így erősebb a kontraszt, jobb olvashatóságú) kijelzővel szerelik. 1.2Ghz-es Hummingbird processzor, 8 megapixeles kamera hátul, 1.3 megapixel elől. AT&T -nél lehet majd megvásárolni kizárólagosan az Egyesült Államokban.

HTC Inspire 4G

1 Ghz-es Snapdragon processzor, 768MB hely az alkalmazások számára, 4GB belső memória, 8 megapixeles kamera ledes vakuval, 4.3 colos kijelző. Sense felület, egyenlőre csak Froyoval.

 

Szupervékony LG Optimus Black

4 colos kijelző, szuper vékony (6mm a legvékonyabb, 9.2mm a legvastagabb pontján) kialakítás. Froyoval töltve, de ígéret van a Gingerbread-re. 1500mAh akkumulátor, ami jónak számít kategóriájában.

Források

Tetszett a bejegyzésem? Kövess -on, vagy -en.

Szólj hozzá!
2011. január 13., csütörtök 10:00 szerző: Android Market

A bejegyzés trackback címe:

https://livingandroid.blog.hu/api/trackback/id/tr122576621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook

Living Android

Blog a kicsi zöld emberkés operációs rendszerről, meg az azt magukévá tévő kütyükről..

Címkék

Feedek

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása